Geen producten (0)

Curaprox Baby fopspeen maat 1

€ 15,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
Productcode 181-15
Netto gewicht 0,50 Kg
Bruto gewicht 0,50 Kg
Omschrijving

Curaprox Baby fopspeen. Maat 1, tot 10 kilo of 18 maanden. 

Een fopspeen die de ontwikkeling van het gehemelte, de kaakjes en tandjes ondersteunt en niet in gevaar brengt. Integendeel, baby's kunnen nu zonder risico zuigen en slikken.

Inclusief sterilisatie- en bewaardoosje.

Verkrijgbaar in de maten 0, 1 en 2. 

Een doorbraak voor de mondgezondheid van baby's: ontwikkeld door Drs. med. univ. et dent. Herbert Pick, deze biofunctionele fopspeen heeft veel voordelen, en elk daarvan is cruciaal.

Vleugels

De zijvleugels van de Curaprox Baby Fopspeen kanaliseren de druk van het zuigen naar de orthodontisch meest gunstige richting. Dit voorkomt de veel voorkomende smalle kaak met crossbite (gotische gehemelte). Ook voorkomt het mondademhaling bij de baby, waardoor de ingeademde lucht minder wordt gefilterd, verwarmd en bevochtigd dan bij neusademhaling. De speen helpt ook de gevolgen van mondademhaling voorkomen, zoals problemen met slapen en concentratie en infecties van oren, neus en keel.

Membraan

Het grote vrij beweegbare schild en de voelbare noppen ondersteunen het natuurlijke borstgevoel en bevorderen het natuurlijke slikproces. Door de noppen kan het speeksel sneller drogen, wat helpt om irritaties te voorkomen.

Slikken

Dankzij de smalle schacht en de zachtheid van de siliconen kan de baby gemakkelijk slikken. Dit vermindert het risico op orofaciale stoornissen. Goed om te weten: de Curaprox Baby Fopspeen is de op één na beste keuze. Nog beter is om helemaal geen fopspeen te geven. Duimen is overigens het ergste voor de baby.

  •          Kalmeert de baby
  •          Ondersteunt de ontwikkeling van gehemelte en kaakbeentjes
  •          Zorgt voor een optimale ademhaling

 Vrij van schadelijke stoffen zoals bisfenol A (BPA), ftalaten of azokleurstoffen